Mission, vision og værdier

Mission

Nordisk Perlite ønsker at være den markedsledende producent og leverandør af ekspanderet Perlite af høj kvalitet i Europa.
Vi er dedikeret til at skabe værdi og gøre en forskel:

For vores kunder
Tilbyde forskellige typer af ekspanderet Perlite, viden og service af høj kvalitet, så vi bidrager til at kunden får et fremtidigt attraktivt og lønsomt eksistensgrundlag.

For vores medarbejdere
Tilbyde en god, fleksibel og velfungerende arbejdsplads, som giver medarbejderne mulighed for at udvikle sig.

Vision

Som markedsleder vil vi være den seriøse, innovative og attraktive samarbejdspartner inden for køb, salg og anvendelse af Perlite.

Seriøs og troværdig
Arbejde pålideligt og effektivt for at udvikle langsigtede og værdiskabende kunderelationer.

Innovativ
Gennem nytænkning og produktudvikling, udvikle værdiskabende produkter og løsninger til gavn for vores kunder og partnere i øvrigt.

Værdiskabende
Producere omkostnings- og miljøbevidst Perlite af høj kvalitet der leveres rettidigt til gavn for vores kunder

Attraktiv
At tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere ved at tilbyde spændende arbejdsopgaver, masser af udfordringer og gode udviklingsmuligheder

Værdier

Tillid og troværdighed
Vi overholder aftaler. Vi er ærlige og loyale i samarbejdet med vores kunder, vores leverandører og vores medarbejdere.

Respekt
Vi udviser respekt for individuelle forskelligheder og kulturelle forskelle.

Fleksibilitet
Vi sætter en ære i at være fleksible, hurtige og beslutningsdygtige i hele vores organisation. Vi er proaktive og sikrer initiativer, der gør os og vores kunder omstillingsparate og klar til fremtiden

Kvalitet
Vi er ansvarlige på alle niveauer og står bag vores produkter og den service vi yder. Vi er omkostningsbevidste og effektive. Vi ønsker at tiltrække, udvikle og fastholde kompetente medarbejdere på alle områder til gavn for vores virksomhed, leverandører og kunder.

Kundefokus
Vi lægger vægt på at forstå kunden og dennes behov og tager gerne aktivt del i at udvikle kundens forretning gennem innovation og rådgivning. Vi ønsker derigennem at være en værdsat samarbejdspartner der gør en positiv forskel